Mads Riis nomineret til Årets Gokartkører 2020

Den sønderjyske gokartkører er efter en stærk sæson på de danske og europæiske gokartbaner blevet nomineret til prisen som Årets Gokartkører 2020.

Anerkendelsen kommer efter en sæson, der har budt på en andenplads i det danske Rotax Max Challenge og en fjerdeplads i Rotax Euro Challenge. Undervejs blev det også til en enkelt løbssejr i det belgiske kartingmesterskab, så det er ikke uden grund at den 17-årige gokartkører nu er med i opløbet til hæderen.

Det er helt fantastisk at få anerkendelse for mine præstationer i motorsporten. Ser man på mængden af pokaler var 2020 ikke mit bedste år, men jeg rykkede mig helt enormt i løbet af sæsonen på trods af, at jeg var uheldig på nogle afgørende tidspunkter”, fortæller Mads Riis, som har kørt for to teams i løbet af sæsonen; First Racepoint på de danske baner og DAEMS Racing ude i Europa.

Og selvom intet er givet på forhånd håber Mads Riis at han vinder afstemningen og dermed bliver kåret som Årets Gokartkører ved Danish Motorsport Awards den 6. februar. Arrangementet afholdes som et Facebook Live-event, så Mads kommer til at sidde klar hjemme ved skærmen.

“Det vil helt sikkert give mig et kæmpe selvtillidsboost hvis jeg vinder prisen. Det er jo et stort skulderklap og en bekræftelse på, at jeg gør det rigtige. Sådan en pris vil helt sikkert også være et plus i forhold til min videre rejse i motorsporten”, fortæller Mads Riis, som inden længe løfter sløret for sine 2021-planer.

Du kan stemme på Årets Gokartkører og andre motorsportspriser forud for Danish Motorsport Awards ved at sende en gratis SMS med teksten DMA til 1204 – retur får du et link til afstemningssiden.