Jeg er klar til mit næste skridt

Med kåringen som Årets Kartingkører 2020 er tiden inde til at tage næste store ryk i min karriere. I år får jeg min debut i en rigtig racerbil, når jeg deltager i Danish Endurance Championship i en fabriksbygget Ginetta G40 GT5 samt debuterer i Formel 5.

Vil du være med på den spændende rejse, som jeg tager hul på? Overgangen til banesporten gør det endnu mere interessant at være samarbejdspartner og koble sig på en sport, som byder på fart, spænding, teamwork og professionalisme.

Resultater

2021Danish Endurance Championship
Ginetta G40 GT5
Formel 5 debut
Vinder af BNL kickoff
2020Vinder af BNL kickoff
Nummer 2 til DM
Nummer 2 til DRMC
Nummer 4 til EM
Kåring som årets gokartkører
2019Vinder af DM
Vinder af DRMC
Deltagelse i VM i Sarno - 11. plads
2018Vinder af DM
Vinder af DRMC
Deltagelse i VM i Brasilien - 8. plads
Nummer 3 til EM
Vinder af Euro Finale i Østrig
2017Dansk mester
Vinder af DRMC
Deltagelse i VM i Portimao
2015Tysk mester i Rotax Mini

2021 - Banesportsdebut i danmark

I denne sæson kommer jeg til at lære håndværket fra bunden i dansk bilsport. Jeg skal deltage i Danish Endurance Championship i teamets ene Ginetta G40 GT5 sammen med min gamle teamkammerat og konkurrent, Silas Rytter. Udover dette så debuterer jeg også i Formel 5.

Sæsonen byder både på træning og løb i en fabriksbygget racerbil, løbende træning og coaching og en masse arbejde bag skrivebordet.

For at være sikker på, at jeg hele tiden er i topform, vil jeg ved siden af stadig køre gokart, hvor jeg primært deltager i danmarksmesterskabet hos First Racepoint samt udvalgte udenlandske løb hos de belgiske team – Daems Racing.

Danish Endurance Championship består af fem løbsweekender, hvor vi kommer rundt på de tre danske racerbaner; Jyllandsringen, Ring Djursland og min hjemmebane – Padborg Park.

Løbskalender 2021 (bil)

5-6. juniRing Djursland
19-20. juniPadborg Park
3-4. juliFDM Jyllandsringen
3-4. septemberPadborg Park
16-17. oktoberPadborg Park

Løbskalender 2021 (gokart)

26.-27. juniBarmosen gokart bane (DM)
31. juli - 01. augustNordisk mesterskab
14.-15. augustKørsør gokart bane (DM)
4.-5. septemberVojens gokart bane (DM)
25.-26. septemberIkast gokart bane (DM)
11.-18. decemberVerdensmesterskab Bahrain

Skal du med på rejsen?

Motorsport er én af de mest populære sportsgrene i Danmark – og den eneste, hvor du har mulighed for at komme helt tæt på og få helt unikke og mindeværdige oplevelser.

Du kan læse meget mere om hvad du kan forvente som samarbejdspartner i Mads Riis Racing og downloade min partnerbrochure her: