Et netværk med fokus på fart og fremdrift

På racerbanen går det stærkt. For at blive blandt de bedste kræves talent, kampgejst og evnen til at tage beslutninger på kort tid. Alt sammen noget, der kan skabe resultater i en virksomhed.

Mads Riis Netværksklub handler om at skabe resultater ved hjælp af stærke relationer. Ambitionen er at give dig et større netværk og dermed et forbedret grundlag til din forretning.

Omdrejningspunktet er min motorsportskarriere, hvor du som medlem af netværket kommer helt med ind i maskinrummet og lærer om motorsportens spændende verden.

stærke relationer skabes i uformelle rammer

Det skal være din tid værd at deltage i et netværk. Derfor er Mads Riis Racing Network et uformelt netværk, hvor det skal være rart og hyggeligt at deltage.

Relationer bliver skabt, når mennesker får oplevelser sammen. Med fælles oplevelser og referencer er det lettere at finde et fælles ståsted – og derfra kører samtalerne og tilliden opbygges.

De fælles oplevelser kommer blandt andet, når vi til efteråret netværker til Night Race på Padborg Park, og når vi mødes til Mads Riis Race Day på Padborg Park.

Kom gratis med til første arrangement

Arrangementer 2022

Første ordinære netværksmøde handler om international motorsport – ét af mine store karrieremål. Hør mere om forskellige legendariske racerløb og hvordan jeg arbejder mod selv at kunne køre med om nogle år.

Der vil blive stillet en simulator til rådighed, så man har mulighed for at prøve kræfter med forskellige kendte baner!

Kom med på Padborg Park og slip din egen fartdjævel løs bag rattet af banens eventbiler. Her er mulighed for at afprøve talentet og se om der ligger en skjult racerkører og lurer.

Vi mødes til en hyggelig afslutning på sæsonen med god mad og underholdning. Udover dette, så vil 2022 sæsonen blive gennemgået og sløret for 2023 vil eventuelt blive løftet.

Medlemspris - årlig
kr. 8.000,- excl. moms

Deltag gratis i første møde

Kunne du tænke dig en uforpligtende forsmag på Mads Riis Netværksklub?

Tilmeld dig vores arrangementer herunder
– det koster ikke andet end din tid.