Kom med på min motorsports rejse

Motorsport er én af de få sportsgrene, hvor det kræver en seriøs økonomisk investering at nå til tops. Mads Riis har klaret sig ved sin egen og sine forældres hjælp indtil nu, men for at kunne tage de næste mange skridt i karrieren, er der brug for sponsorer og samarbejdspartnere.

Der er masser af muligheder for at blive en del af rejsen mod en professionel karriere. For Mads er det vigtigt at kunne give sine sponsorer og samarbejdspartnere værdi for pengene – et sponsorat skal ikke bare være velgørenhed.

Sponsorer 2021

egil-rasmussen.dk

Egil Rasmussen er et velrenommeret entreprenørvirksomhed, der leverer tømrer og snedkerarbejde i absolut højeste kvalitet.

eliteaabenraa.dk

Elite Aabenraa er en institution i Aabenraa Kommune, der arbejder med talentudvikling og eliteidræt. Elite Aabenraas formål er at skabe gode miljøer for talentudvikling i Aabenraa Kommune. For at det skal lykkes, kræver det løbende udvikling og et stærkt samarbejde med talenter, klubber og erhvervsliv i Aabenraa Kommune.

padborg-elektro.dk

Hos Padborg Elektro er det blandt andet muligt at få en professionel motoroptimering samt bilvarmere monteret. Som noget helt nyt er Padborg Elektro også lige blevet forhandler af Webastos ladere til el-biler.

Automentor.dk

AutoMentor kan hjælpe med import af bil, afgiftsfastsættelse, køb eller leasing. De har mere end 15 års erfaring. AutoMentor kan hjælpe dig med beregning og fastsættelse af registreringsafgiften, hvis du selv vil importere en bil eller MC til Danmark samt import med fastpris og garanti - alt du skal gøre er at fortælle, hvordan din drømmebil ser ud. Derudover kan du også få tilbud på flexleasing og finansiering til både privat- og erhvervskunder.

Foliekniven.dk

Foliekniven.dk har et koncept, der gør det nemt og billigt, for firmaer og private, at købe skilte, bannere, folietekster og klistermærker. Konceptet går ud på, at man bestiller logoer, udskårne folietekster, klistermærker og skilteplader hver for sig, og så selv kan montere det. Derved spares udgiften til montage.

SR.dk

Sønderjyllands Revision er et stærkt og professionelt alternativ til på den ene side de registrerede revisorer og på den anden side de helt store landsdækkende statsautoriserede revisionsfirmaer. Vi er en moderne og energisk revisions- og rådgivningsvirksomhed, hvor vi sætter en ære i at gøre tingene lidt bedre.

NETVÆRK MED FART PÅ

Ét af de tiltag, der bliver lanceret i 2021, er en netværksklub baseret på den motorsport som Mads er en del af. Udover en række netværksmøder, hvor du kan møde ligesindede forretningsdrivende og komme helt tæt på Mads’ karriere, får du også mulighed for at deltage i events sammen med Mads.

Der er også gode muligheder for at opnå god eksponering af virksomhedens logo på racerbilen, Mads’ køredragt og teambeklædning.

En der skal holdes øje med i fremtiden

Mads har med sine resultater i karting bevist, at han har farten og talentet til at komme langt i motorsporten. Rykket fra gokart til racerbil er ofte udfordrende, men Mads har allerede under de første test vist et stærkt mindset og en vilje til at lære. Jeg glæder mig meget til at have Mads som kører i vores team samt se hans karriere udfolde sig.
Simon Jepsen
Teamchef / First Racepoint

Vil du med på rejsen?

Download sponsorfolderen og se mere om hvad du opnår ved et samarbejde med Mads Riis Racing